novetats  

 

CONCURS RECOLLIDA PILES USADES - CONCURSO RECOGIDA PILAS USADAS CONCURS RECOLLIDA PILES USADES - CONCURSO RECOGIDA PILAS USADAS
15/11/2017

Esta setmana ha vingut al nostre col·legi Berto Zampapilas per a convidar-nos a participar en un CONCURS DE RECOLLIDA DE PILES GASTADES i així cuidar el medi ambient.

Participen 150 col·legis de la Comunitat Valenciana i amb la vostra col·laboració pensem arribar a la final i guanyar premis.

Les piles que necessitem són de tots els tamanys, formes i colors (també serveixen bateries de mòbils, càmeres, ...)

Els xiquets les portaran al col·le i seran acumulades en un contenidor especial que tenim situat al pati de primària. Després de 4 setmanes, pesarem les piles que tenim i si són moltes moltíssimes, podrem passar a la fase final.

Ens ajudeu?

Per a accedir a tota la informació sobre aquesta campanya de reciclatge, podeu entrar a la pàgina web: http://www.bertozampapilas.com

També podeu descarregar-vos l'aplicació en el vostre mòbil a través de l'App Stor o Google Play Store.

Anima't a participar amb nosaltres!!

Esta semana ha venido a nuestro colegio Berto Zampapilas para invitarnos a participar en un CONCURSO DE RECOGIDA DE PILAS GASTADAS y así cuidar el medio ambiente.

Participan 150 colegios de la Comunidad Valenciana y con vuestra colaboración pensamos llegar a la final y ganar premios.

Las pilas que necesitamos son de todos los tamaños, formas y colores (también sirven baterías de móvil, cámaras, ...)

Los niños las traerán al cole y serán acumuladas en un contenedor especial que tenemos situado en el patio de primaria. Después de 4 semanas, pesaremos las pilas que tenemos y si son muchas muchísimas, podremos pasar a la fase final.

Nos ayudáis?

Para acceder a toda la información sobre esta campaña de reciclaje, podéis entrar a la página web: http://www.bertozampapilas.com

También podéis descargaros la aplicación en vuestro móvil a través del App Stor o Google Play Store.

Anímate a participar con nosotros!!

    <<< Tornar
 

 

 
J.M PATERNINA || Av/ masnou 15, 03710- Calp (Alicante) || Tel: 966 87 09 15 - Fax: 966 87 09 16 || e-mail: 03003395@edu.gva.es